Επιστολή του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Παντελεήμων σε ΑΕΚ και Αγγελόπουλο

Επιστολή του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Παντελεήμων σε ΑΕΚ και Αγγελόπουλο
Photo Credits: INTIME

Ο Διευθυντής του «Κέντρου» Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, κ. Παντελεήμων, με αφορμή το Πάσχα, αλλά και την πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τον κορωνοϊό, που πλήττει την ανθρωπότητα, απέστειλε μήνυμα μέσω επιστολής προς τον κ. Μάκη Αγγελόπουλο και τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η επιστολη

«Η συνεργασία της ΑΕΚ BC με την Εκκλησία της Ελλάδος και δη με το Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών συνιστά μία από τις παραγωγικότερες και ουσιωδέστερες δράσεις μας.

Εν προκειμένω, ο Διευθυντής του «Κέντρου», ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, κ. Παντελεήμων, με αφορμή την επικείμενη «Αναστάσεως Ημέρα», αλλά και την πρωτοφανή υγειονομική κρίση, που πλήττει την ανθρωπότητα, απέστειλε μέσω επιστολής «μήνυμα» προς τον κ. Μάκη Αγγελόπουλο και τους οπαδούς της ΑΕΚ.

«Αγαπητέ μου Πρόεδρε,

Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΚ,

Ἀναστὰς ὁ Ἰησοῦς ἀπὸ τοῦ τάφου καθὼς προεῖπεν, ἔδωκεν ἡμῖν τὴν αἰώνιον ζωὴν καὶ μέγα ἔλεος.

Λίγο πριν ηχήσει το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου μας επικοινωνώ μαζί σας για να σας μεταφέρω τις πιο θερμές ευχές μου για υγεία, δύναμη και υπομονή. Η πανδημία δυστυχώς μετέβαλλε άρδην σχέδια και προγραμματισμούς ακόμα και όνειρα. Κόποι και προσπάθειες ετών θα περιμένουν για να αποδώσουν καρπούς. Όμως μέσα από την υπομονή μας και την φιλάδελφη συμπεριφορά μας είναι σίγουρο ότι σύντομα θα βρεθούμε σε όλους τους στίβους της ζωής για να κατακτήσουμε νέες νίκες, να ζήσουμε χαρές και να οραματιστούμε νέους στόχους.

Τώρα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και ανακαλύπτουμε όσα η πολυτάραχη καθημερινότητα μας είχε στερήσει. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και κάνουμε ξεχωριστό αυτό το ΠΑΣΧΑ. Κάνουμε τα σπίτια μας μικρές εκκλησίες απ’ όπου ο καθένας θα προσευχηθεί προφυλάσσοντας ταυτόχρονα τον ίδιο, την οικογένειά του αλλά και τους αδελφούς του. Ο νικητής του θανάτου, ο Αναστάς Κύριός μας, ο υπομείνας για όλους εμάς θάνατο σταυρικό, Εκείνος που μας ενδυναμώνει να αντέχουμε κάθε δοκιμασία, είναι σίγουρο ότι θα αναγνωρίσει τη θυσία μας και θα ανταποδώσει στο εκατονταπλάσιο όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Μέχρι λοιπόν να ανταμώσουμε ξανά Χρόνια πολλά, υγιή και ευλογημένα σε όλους.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Αρχ. Παντελεήμων Παπασυννεφάκης. Διευθυντής Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών της Εκκλησίας της Ελλάδος».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X