Σιμόες: «Στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο πολύ έντονα, είναι... θρησκεία»

Ο Σιμόες σκέφτεται μόνο την «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στην πορτογαλική σελίδα στο Facebook, “Olhar do Treinador”.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ΑΕΚ, τον Μάσιμο Καρέρα αλλά και τον Τζιόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο.

Για τον Καρέρα και την… ιταλική τεχνική που ακολουθεί: “Πάντα προσέχει την τακτική διάσταση του παιχνιδιού, θέλει κοντά τις γραμμές, να είμαστε συμπαγείς και να έχουμε μια άμυνα που είναι δύσκολο να τη διασπάσεις. Αφού ανακτούμε την μπάλα να έχουμε υπομονή, να αναγκάζουμε τον αντίπαλο να τρέχει και να τον οδηγούμε στην αποδιοργάνωση” ανέφερε ο Πορτογάλος.

Ο Σιμόες στάθηκε και στον Τζιόρτζιο Ντ’Ουρμπανο, για τον οποίο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια και τόνισε το πόσο σκληρή δουλειά τους επιβάλει να κάνουν οι παίκτες.

Αναφορικά με τις διαφορές ανάμεσα σε ελληνικό και πορτογαλικό πρωτάθλημα ο Σιμόες εντοπίζει τη μεγαλύτερη στις αγορές παικτών με πολύ μεγάλα ποσά. “Στην Ελλάδα δεν βλέπεις αυτές τις μεγάλες επενδύσεις σε παίκτες όπως στην Πορτογαλία” αναφέρει και προσθέτει: “Γενικότερα στο θέμα των αγοραπωλησιών η Ελλάδα είναι σε χαμηλότερο επίπεδο. Το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι πιο δημοφιλές και το προσέχουν περισσότερο».

Αναφορικά με τους οπαδούς, τόνισε: “Στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο πολύ έντονα και υπάρχει μεγάλος φανατισμός. Ο κόσμος τραγουδάει συνέχεια στο γήπεδο, στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία. Από την άλλη όμως υπάρχει και η βία με αποτέλεσμα κυρίως στα ντέρμπι στο γήπεδο να επιτρέπονται μόνο οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X