ΑCB: Σκέψεις για ολοκλήρωση της σεζόν στα Κανάρια Νησιά

ΑCB: Σκέψεις για ολοκλήρωση της σεζόν στα Κανάρια Νησιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι της ACB… καλοβλέπουν το σενάριο συγκέντρωσης όλων των ομάδων στα Κανάρια Νησιά για τη λήξη της σεζόν. Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά φαίνεται πως οι άνθρωποι της ACB δεν θέλουν να… παραδώσουν τα όπλα και ψάχνουν φόρμουλα ώστε να συνεχιστεί μέχρι τέλους το φετινό πρωτάθλημα.

Δημοσίευμα της Μundo Deportivo κάνει λόγο για σκέψεις της λίγκας να συγκεντρώσει όλες τις ομάδες στα Κανάρια Νησιά, που έχουν πληγεί λιγότερο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες περιοχές, προκειμένου να διεξαχθούν πλέι οφ μεταξύ των 16 πρώτων ομάδων στα γήπεδα της Γκραν Κανάρια και της Τενερίφης.

Βέβαια, οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο και δεν έχει γίνει ξεκάθαρο με ποια format επιθυμούν οι υπεύθυνοι της λίγκας να διεξαχθεί κάθε φάση αυτών των ιδιαίτερων… πλέι οφ. Σε κάθε περίπτωση, αν προχωρήσει αυτό το ενδεχόμενο, σίγουρα οι πρώτες 2-3 εβδομάδες θα χρησιμοποιηθούν για μία… μίνι προετοιμασία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα (20/4). Αν εκεί δεν βρεθεί λύση, τότε τα πράγματα θα είναι… σκούρα για το μέλλον της λίγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X