Σλούτσκι: "Ο Όντεγκααρντ είχε πρόταση από τη Λίβερπουλ"

Σλούτσκι: "Ο Όντεγκααρντ είχε πρόταση από τη Λίβερπουλ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα 16 του ο Μάρτιν Όντεγκααρντ θεωρείτο το επόμενο wonderkid του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, η Ρεάλ τον απέκτησε από τον Στρόμσγκοντσετ, ευελπιστώντας στα επόμενα χρόνια να αποτελέσει τον μεγάλο ηγέτη των “μερένγκες”. Βέβαια, χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια με αρκετά σκαμπανεβάσματα, προκειμένου ο Όντεγκααρντ να πλησιάζει σιγά-σιγά τα αγωνιστικά στάνταρ του.

Και σε αυτό τον βοήθησε ο περσινός δανεισμός του στη Φίτεσε, αλλά κι η εφετινή εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί με τη Σοθιεδάδ. Όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στη Ρεάλ για να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει εντυπωσιαστεί από τα κατορθώματά του.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά αν το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ αποδεχόταν την πρόταση που είχε για τον 21χρονο σταρ από τη Λίβερπουλ. Την αποκάλυψη έκανε ο πρώην προπονητής της Φίτεσε, Λέονιντ Σλούτσκι, ο οποίος είχε ακουστεί τον περασμένο Δεκέμβριο για την ΑΕΚ.

Ο Ρώσος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στη νορβηγική ιστοσελίδα “nettavisen.no” και αφού εξέφρασε τη χαρά του για την εξέλιξη που είχε ο Όντεγκααρντ υπό τις οδηγίες του, υποστήριξε πως πέρα από τη Σοθιεδάδ, πρόταση για την απόκτησή του έκαναν τόσο η Λίβερπουλ όσο και ο Άγιαξ.

“Η περίοδος που αγωνίστηκε στη Φίτεσε ήταν πολύ σημαντική. Έγινε ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Eredivisie και είχε πολλές προτάσεις. Όχι μόνο από τη Σοθιεδάδ, αλλά κι από τη Λίβερπουλ και τον Άγιαξ. Είναι τιμή να έχεις συμμετοχή στην ποδοσφαιρική εξέλιξη του Μάρτιν. Ήταν τεράστια πρόκληση για εμένα να βοηθήσω στην ανοικοδόμηση της καριέρας του”, σχολίασε ο 48χρονος .νυν τεχνικός της Ρούμπιν Καζάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X