H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε το μαξιλάρι της φόρεμα και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις αναλογίες της! (ΦΩΤΟ)

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε το μαξιλάρι της φόρεμα και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις αναλογίες της! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα νέο challenge έχει κάνει τελευταία την εμφάνισή του στα social media και τείνει να γίνει viral είναι το PillowDress. Οι γυναίκες που συμμετέχουν σ’ αυτό δημιουργούν αυτοσχέδια φορέματα από… τα μαξιλάρια τους.

Το πιο σύνηθες που χρησιμοποιείται είναι λευκά μαξιλάρια, με ζώνη στη μέση, ενώ κάποιες από αυτές ολοκληρώνουν το outfit με επώνυμα τσαντάκια, καπέλα και κοσμήματα.

Μία από τις πρώτες Ελληνίδες που τόλμησαν να το κάνουν είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η εκρηκτική παίκτρια του My Style Rocks, η οποία μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας του ΣΚΑΪ έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό.

Φορώντας, λοιπόν, το… μαξιλαροφόρεμά της, η Ευρυδίκη φωτογραφήθηκε στο στιλάτο σαλόνι της σε πόζες που θυμίζουν editorial περιοδικού και δημοσίευσε τις σχετικές λήψεις στο Instagram, αφήνοντας άφωνους τους διαδικτυακούς της φίλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X