Ο Ρονάλντο δώρισε iMac στους συμπαίκτες του μετά την αποβολή στο ματς με τη Βαλένθια (VIDEO)

«Ο Ρονάλντο δεν θα μείνει στη Γιουβέντους ως το τέλος του συμβολαίου του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οταν o Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν στο τιμόνι της Γιουβέντους στο παρελθόν, είχε θέσει ως όρο πως κάθε παίκτης που θα αποβάλλεται από ένα παιχνίδι θα πρέπει να προσφέρει δώρα στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ως… συγχωροχάρτι.

Στο ματς της Γιουβέντους με τη Βαλένθια στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, για την φάση των ομίλων του Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο 29′, αποχωρώντας με δάκρυα από τον αγωνιστικό χώρο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η «Γηραιά Κυρία» πήρε την έκτος έδρας νίκη με 2-0, χάρη στα τέρματα των Πιάνιτς στο 45′ και στο 51′. Παρ’ όλα αυτά ο Πορτογάλος σταρ έπρεπε να τηρήσει τον όρο του προπονητή του, παρά το γεγονός πως η αποβολή δεν κόστισε στην ομάδα του. Δύο μήνες αργότερα μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους συμπαίκτες του 35χρονου Ρονάλντο, καθώς είχε αγοράσει σε όλους υπολογιστές iMac της Apple.

Την ιστορία αποκάλυψε ο συμπαίκτης του Βόιτσεχ Σέσνι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσα της χώρας του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X