Τζαμπρότα: «Στο Κοντόνιο απομόνωσαν τον κορωνοϊό!»

Τζαμπρότα: «Στο Κοντόνιο απομόνωσαν τον κορωνοϊό!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αισιόδοξο μήνυμα του Τζανλούκα Τζαμπρότα για την καθυστερημένη, αλλά σταθερή αποτελεσματικότητα των μέτρων κατά του κορονοϊού στην Ιταλία.

«Αυτή η αρρώστια σταματιέται με ομαδική δουλειά. Εμείς μάθαμε στο Μουντιάλ του 2006 ότι δουλεύοντας ως ομάδα και βγάζοντας την περηφάνια, ήμασταν ανίκητοι. Αυτή την εβδομάδα το Sky πρόβαλε τα παιχνίδια μας από εκείνο το Μουντιάλ, τα οποία αποτελούν παράδειγμα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση. Το καλύτερο είναι ότι ο γιος μου Ρικάρντο, ο οποίος δεν είναι πολύ φαν του ποδοσφαίρου, ανακάλυψε χάρη σε αυτά τα ματς ότι ο μπαμπάς υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής» εξηγεί ο Τζανλούκα Τζαμπρότα.

Ο παλαίμαχος μπακ των Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Μίλαν, βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του στο Κόμο, πολύ κοντά στην περιοχή του Κοντόνιο, όπου ξεκίνησε η εξάπλωση του ιού Covid-19 στην Ιταλία. Και έχει μια αισιόδοξη κουβέντα να πει γι’ αυτό.

«Στο Κοντόνιο κατάφεραν να μειώσουν την εξάπλωση, σχεδόν δεν υπάρχουν νέα κρούσματα και αυτή είναι μια καλή είδηση. Αν είμαστε δυνατοί και μένουμε σπίτι, μπορούμε να ελέγξουμε τον ιό» υποστηρίζει, στέλνοντας και αυτός το μήνυμά του: «Μείνετε σπίτι. Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το μεγάλο πρόβλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X