Κάποιοι παίκτες δεν κάνουν (πια) κι αυτό δεν αλλάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα

Κάποιοι παίκτες δεν κάνουν (πια) κι αυτό δεν αλλάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από το ματς με τον Πανιώνιο, είχα γράψει ότι στην πρώτη… στραβή που δεδομένα κάποια στιγμή θα ερχόταν, δεν θα πρέπει κανείς μας να ξεχάσει ότι όσο κι αν ο Καρέρα έχει βελτιώσει θεαματικά την ΑΕΚ σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο, παραμένει μια ομάδα που δεν είναι δικιά του. Κι ότι επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε γενικώς και να χάνουμε το… δάσος, βλέποντας το… δέντρο.

Η ΑΕΚ, ναι, έχασε μια μοναδική ευκαιρία για να μπει στα play offs με έξι πόντους διαφορά από τον ΠΑΟΚ, που δεν είναι στα καλά του. Αλλά το πρόβλημα δεν ήταν η γκέλα στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου γκέλαρε άλλωστε και ο εν δυνάμει πρωταθλητής ΟΣΦΠ.

Το πρόβλημα ήταν οι 21 πόντοι του πρώτου γύρου έναντι των 31 του ΟΣΦΠ και των 31 του ΠΑΟΚ. Στον δεύτερο γύρο, η ΑΕΚ έφτασε τους 30 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ στους 28 και τον ΟΣΦΠ στους 35.

Αν ήταν κανονική ομάδα…

Για να το πούμε και διαφορετικά, αν η ΑΕΚ ήταν κανονική ομάδα με κανονικό προπονητή στον πρώτο γύρο και είχε ακριβώς τους ίδιους βαθμούς με τον δεύτερο γύρο, θα έμπαινε στα play offs με 60 βαθμούς και θα ήταν έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Αντιστοίχως, αν η ΑΕΚ είχε στον δεύτερο γύρο ακριβώς τα ίδια χάλια με τον πρώτο γύρο, τότε θα έμπαινε στα play offs με 42 βαθμούς ως 5η στη βαθμολογία, πίσω από τον ΠΑΟ και 24 βαθμούς από την κορυφή! Η μια λέγεται «πορεία πρωταθλητισμού» και η άλλη «πορεία προς τον… Ζάλογγο».

Στη Νέα Σμύρνη, η ΑΕΚ είχε διψήφιο αριθμό απουσιών και έπεσε πάνω σε έναν τρομερό Κότνικ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Παίζει και ο τερματοφύλακας! Ασφαλώς και είχε και παίκτες με πολύ αρνητικό πρόσημο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Ότι κάποιοι παίκτες δεν κάνουν (πια) για την ομάδα δεν αλλάζει από το αν κερδίζει ή αν δεν κερδίζει. Αλίμονο αν δεν έχουν εξαχθεί ασφαλή συμπεράσματα για τους πάντες στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Όσον αφορά στα play offs, νομίζω ότι κανείς στην ΑΕΚ δεν μπορεί να ασχοληθεί με αυτά πριν από την πρώτη ημιτελική μάχη με τον Άρη για το Κύπελλο. Ούτε κι εγώ μπορώ να ασχοληθώ, ειλικρινά. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X