Ένινγκ σε παίκτες: «Καταλαβαίνετε τη δίψα του κόσμου του Άρη για το Κύπελλο»

Ένινγκ σε παίκτες: «Καταλαβαίνετε τη δίψα του κόσμου του Άρη για το Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίκαελ Ένινγκ, μιλώντας στους παίκτες του Άρη, αρχικά, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο απόδοσης της ομάδας και τόνισε ότι στον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει… δίψα για το Κύπελλο.

«Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε. Με ευχαριστεί που βγάλαμε αντίδραση μετά την ήττα , δείχνουμε τον χαρακτήρα μας. Το σημαντικό για μένα ήταν το ξεκίνημα . Όταν μπαίνουμε με πάθος και όρεξη στο παιχνίδι μπορούμε να τα καθαρίζουμε γιατί έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε . Έτσι πρέπει να μπαίνουμε σε όλα τα ματς. Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Επίσης δείξαμε ότι είμαστε ομάδα είμαστε σύνολο. Κάθε παίκτης βοηθάει την ομάδα από οποία θέση του ζητηθεί βάσει αναγκών κι αυτό είναι που μας κάνει ομάδα συνόλου», είπε.

Ο 54χρονος τεχνικός εστίασε στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο λέγοντας ότι… «τώρα κάνουμε στροφή στο κύπελλο. Καταλαβαίνετε όλοι τη δίψα του κόσμου γι το κύπελλο , αυτό είναι κάτι που μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο . Το μυαλό μας στην Πέμπτη και θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση . Πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X