ΠΑΟΚ: «Όταν ο Αρκούδης ψήφιζε υπέρ της συμμορίας του Μαρινάκη»

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να το φτάσει στα άκρα, εξαπολύοντας νέα επίθεση σε ένα ακόμα μέλος της ΕΕΑ και συγκεκριμένα στον Ηλία Αρκουδή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Τα (χαμο)γελάκια του Αρκούδη μάλλον θα κοπούν όταν πάρει τη μήνυση και την αγωγή & καλά θα κάνει να προσέχει πριν μιλήσει για τον κ. Σαββίδη. Αυτός που με τόση ευκολία διάβασε 500 σελίδες υπομνήματα σε 3 μέρες και εισηγήθηκε την τιμωρία του ΠΑΟΚ, το 2015 είχε ψηφίσει υπέρ της παραμονής(!!!) του κατηγορούμενου για σύσταση συμμορίας Βαγγέλη Μαρινάκη στην Προεδρία του ΟΣΦΠ παρά την απόφαση του ανακριτή για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Συνιστάμε στον αφρατούλη μπουμπούκο να σκεφτεί πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στα δικαστήρια που έρχονται (μπορεί να έχει ο άνθρωπος περιουσία βέβαια και σίγουρα όχι από την άμισθη ενασχόλησή του με την ΕΕΑ) εναντίον του για σωρεία αδικημάτων που ετέλεσε αντί να δίνει συνεντεύξεις και να διαρρέει για εκ νέου κλήσεις της Αυγενάκειας Επιτροπής για δήθεν ζητήματα που του είπαν οι εντολείς του.

Για τον Τζουλάκη θα επανέλθουμε με στοιχεία για το αμαρτωλό παρελθόν του.

Όσον αφορά τον ποιητή Φαραντούρη (για όσους δεν το ξέρετε πέραν της ιδιότητάς του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ως καθηγητής, εκδίδει και ποιήματα) θα μας εξηγήσει γιατί συναντήθηκε με τον δικηγόρο Τζουγανάτο και εν συνεχεία αυτός συναντήθηκε στις 11 το βράδυ με στελέχη του ΟΣΦΠ στο γραφείο του στις 20/1».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X