Η Μπενεβέντο στο... κόλπο για τον Μπάρμπα

Η Μπενεβέντο στο... κόλπο για τον Μπάρμπα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα έχει τραβήξει τα βλέμματα και πλέον και η Μπενεβέντο θέλει να αποκτήσει τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό.

Ο Μπάρμπα είναι ένα… βήμα πριν φύγει από την Βαγιαδολίδ, με τον επόμενο προορισμό του, ωστόσο να είναι άγνωστος. Τα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ουντινέζε απομακρύνεται, ενώ και το θέμα με την ΑΕΚ έχει «παγώσει». Όμως, οι Ιταλοί προσθέτουν και τρίτη ομάδα στις ενδιαφερόμενες για τον Μπάρμπα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «ntr24.tv», η Μπενεβέντο θέλει τον Μπάρμπα και βρίσκεται στο top 3 κεντρικών αμυντικών που θέλει.

Αναλυτικά ό,τι αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Μπενεβέντο θέλει έναν κεντρικό αμυντικό και τρία ονόματα κυριαρχούν. Ο Αλίν Τόσκα από την Γκαζιαντέπ, ο Φεντερίκο Μπάρμπα από την Βαγιαδολίδ και ο Βάσκο Ρετζίνι από την Σαμπντόρια.  Η περίπτωση του Τόσκα είναι… περίπλοκη. Ενώ για τον Μπάρμπα έχει ενδιαφερθεί και η Ουντινέζε, της οποίας το ενδιαφέρον δεν υπάρχει πλέον. Ο παίκτης ανήκει στην Κιέβο και σε περίπτωση συμφωνίας, ο δανεισμός με την Βαγιαδολίδ «σπάει». Τρίτη λύση για το κέντρο της άμυνας είναι ο Ρετζίνι, τον οποίον και η Μπενεβέντο θέλει… αρκετά».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X