Γκραντ: «Φυσικά και θα ανακάμψουμε-Δεν έχω ξαναδεί τόσο παθιασμένους οπαδούς»

Γκραντ: «Φυσικά και θα ανακάμψουμε-Δεν έχω ξαναδεί τόσο παθιασμένους οπαδούς»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στο πρώτο ταξίδι της για το 2020 ηττήθηκε από την Αντβέρπ βγάζοντας κούραση στο παιχνίδι της. Είδε τους Βέλγους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και στο τέλος να παίρνουν τη νίκη, η οποία προσγείωσε την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στην Ένωση είναι αισιόδοξοι για την ανάκαμψη της ομάδας, κάτι που φάνηκε και σε όσα είπε ο Τζεράι Γκραντ στο sdna.gr. Ο Αμερικανός άσος δήλωσε σίγουρος για την αντίδραση της ομάδας μετά το αποτέλεσμα του Βελγίου, ενώ αποθέωσε τον κόσμο για τη στήριξή του, κάνοντας λόγο για τους πιο παθιασμένους οπαδούς που έχει δει στην καριέρα του!

Αναλυτικά:

Για την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ: «δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά θεωρώ ότι κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε το συναίσθημά μας, μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ήταν σαν συναισθηματικό… hangover για εμάς. Είμαστε δυνατή ομάδα και είναι δεδομένο πως θα αντιδράσουμε και θα ανακάμψουμε».

Για την εικόνα στο ντεμπούτο του: «Δεν είμαι παίκτης που κοιτάει τα στατιστικά του. Δεν με απασχολούν, παρά μόνο το καλό της ομάδας. Πάντα θέλω να κερδίζει η ομάδα. Θα ήθελα να παίξω και εγώ με τη σειρά μου καλύτερα για να έπαιρνε η ομάδα τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν θα αντιδράσει η ΑΕΚ: «Ασφαλώς και θα ανακάμψουμε. Έχουμε πολύ δυνατές προσωπικότητες μέσα στο ρόστερ και η ομάδα έχει χαρακτήρα. Οπότε, θεωρώ δεδομένη την αντίδρασή μας στη συνέχεια της σεζόν».

Για την προσαρμογή του στην Ένωση: «Ήταν εύκολο για μένα να προσαρμοστώ στην ομάδα κατά τις πρώτες μου μέρες. Έπαιξα ήδη και το πρώτο παιχνίδι μου με την ομάδα και θεωρώ πως σταδιακά θα αφομοιώνω όλο και περισσότερο τα συστήματα του σταφ. Οι πρώτες μέρες στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλές και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι για τη συνέχεια».

Για την στήριξη του κόσμου στην Αμβέρσα: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο παθιασμένους οπαδούς στην καριέρα μου ως τώρα! Είμαι στην ομάδα μόλις λίγες μέρες, όμως σε αυτά τα δύο παιχνίδια έχω δει τρομερή υποστήριξη από τον κόσμο και περιμένω στη συνέχεια της σεζόν να υπάρχει η ίδια στήριξη από αυτούς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X