Αρτέτα: «Το παιχνίδι με τη Λιντς είναι σαν να πηγαίνεις στον οδοντίατρο»

Αρτέτα: «Το παιχνίδι με τη Λιντς είναι σαν να πηγαίνεις στον οδοντίατρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, μίλησε για τη δυσκολία του παιχνιδιού μετά τη νίκη επί της Λιντς για το FA Cup.

Η Άρσεναλ ζορίστηκε αλλά τελικά χάρη σε ένα γκολ του Νέλσον στο 54ο λεπτό, οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν της Λιντς και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του FA Cup. Ο Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα συγκρίνοντας το ματς με επίσκεψη στον… οδοντίατρο!

«Προσπάθησα να τους πω με ακρίβεια τι θα αντιμετώπιζαν και μετά από 32 λεπτά είχαμε κερδίσει μία μονομαχία. Αλλάξαμε την νοοτροπία μας, την επιθυμία μας και την οργάνωση μας στο ημίχρονο και γι’ αυτό ήμασταν διαφορετικοί. Έχω δει τη Λιντς να μάχεται απέναντι σε κάθε ομάδα κάθε τρεις μέρες. Ήταν καλό για τους παίκτες μου να μάθουν να υποφέρουν στο γήπεδο. Αν δεν είσαι έτοιμος για τη Λιντς, θα εκτεθείς. Είναι σαν να πηγαίνεις στον οδοντίατρο. Είναι υπέροχη ομάδα και αυτό που έχουν χτίσει είναι πολύ δυνατό» δήλωσε ο Ισπανός προπονητής χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X