«Θρίλερ» με τον 27χρονο που εγκλωβίστηκε στα χιόνια στα Δερβενοχώρια

«Θρίλερ» με τον 27χρονο που εγκλωβίστηκε στα χιόνια στα Δερβενοχώρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από χθες το απόγευμα η Πυροσβεστική έψαχνε έναν 27χρονο που ήταν αγνοούμενος στα Δερβενοχώρια, όταν εγκλωβίστηκε από το χιόνι με το αυτοκίνητό του και τελικά εντοπίστηκε πριν από λίγο

Ο 27χρονος κάλεσε ο ίδιος την Πυροσβεστική δίνοντας στίγμα και λέγοντας πως δεν μπορεί να προχωρήσει, ζητώντας βοήθεια. Βρισκόταν με βάση τα όσα είπε, στην περιοχή Μονής Κλειστών των Δερβενοχωρίων στη Βοιωτία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο ήταν δύσβατο και ο δρόμος ήταν κλειστός και αφού κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, κατάφεραν να ανέβουν ειδικά οχήματα της υπηρεσίας, όμως δεν τον βρήκαν παρόλο που εντοπίστηκε το ΙΧ του νεαρού.

Προφανώς προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο με τα πόδια για να μην παγώσει. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής προσπάθησαν να τον καλέσουν στο κινητό, το οποίο όμως είχε απενεργοποιηθεί και η προσπάθειά τους έγινε αγωνιώδης και δύσκολη.

Από το πρωί πήγαν κι άλλοι άνδρες της Πυροσβεστικής με ελικόπτερο, και τελικά το μεσημέρι υπήρξε θετικό αποτέλεσμα, όταν εντοπίστηκε παγωμένος μεν, αλλά σώος και αβλαβής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X