Πρωταθληματικό ρεκόρ η ΑΕΚ του Παπαθεοδώρου

Πρωταθληματικό ρεκόρ η ΑΕΚ του Παπαθεοδώρου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκλεισε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, επικρατώντας του Ιωνικού Νίκαιας με 103-70, φτάνοντας τις 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα η τελευταία ήττα της «Βασίλισσας» ήταν στις 27 Οκτωβρίου από το Ρέθυμνο.

Από τότε η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι 8 σερί νίκες είναι ένα ρεκόρ τ’ οποίο θα πρέπει να ψάξουμε αρκετά μακριά για να το συναντήσουμε, συγκεκριμένα στην περίοδο 2001/02, την χρονιά που η ΑΕΚ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Εκείνη την σεζόν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με 9 συνεχόμενες νίκες, μέχρι να χάσει τελικά στο Ιβανώφειο από τον Ηρακλή με 69-63. Αν η ΑΕΚ καταφέρει να κερδίσει στις 5/1 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τότε θα έχει ισοφαρίσει μια ιστορική χρονιά.

Τα προηγούμενα ρεκόρ

Η Ένωση είχε και άλλες χρονιές που έκανε σερί. Συγκεκριμένα τις χρονιές 2002-03, 2015-16 και 2016-17, είχε κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα με 7 συνεχόμενες νίκες, ενώ και την περσινή χρονιά είχε κάνει ένα σερί από την 16η έως την 22η αγωνιστική της Basket League. Παρόλα αυτά η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ξεπέρασε όλα αυτά τα ρεκόρ και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη μόνο με το 9-0 της χρονιά του πρωταθλήματος.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X