Ο Τζόναθαν Γουίλιαμς εν δράσει (VIDEO)

Ο Τζόναθαν Γουίλιαμς εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναζητά εδώ και καιρό έναν παίκτη για την γραμμή των ψηλών που θα δώσει περισσότερες λύσεις από ότι ο Στέφαν Γιάνκοβιτς που δεν έχει ικανοποιήσει και η Ένωση θέλει να τερματίσει τον δανεισμό του από την Παρτιζάν. Ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Τζόναθαν Γουίλιαμς. Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ προτάθηκε στον Δικέφαλο τις προηγούμενες μέρες και φαίνεται πως… αρέσει στους κιτρινόμαυρους.

Ανδρώθηκε στα κολέγια των ΗΠΑ και ξεχώρισε σε όσα αγωνίστηκε. Κλήθηκε στις μικρές εθνικές των ΗΠΑ και το 2018 δοκίμασε την τύχη του στους Λέικερς που έκριναν ότι αξίζει μια ευκαιρία. Δεν πήρε πολλές ευκαιρίες πριν πάρει τον δρόμο προς τους Ρόκετς για το SummerLeague.

Τον Ιούλιο πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό και έγινε μέλος στη Μακάμπι Ρισόν. Στο Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι πρώτος σε ριμπάουντ με 10,8 ανά αγώνα, ενώ έχει 11,5 πόντους μ.ο. με ποσοστό 53,8%. Αδύναμο του σημείο οι βολές με 52,8%. Στο Eurocup έχει 7,8 ριμπάουντ και 11,3 πόντους.

Δείτε βίντεο του 24χρονου άσου:

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X