Βέρντε: «Κατάκτηση τίτλου ή έξοδος στο Champions League»

Βέρντε: «Κατάκτηση τίτλου ή έξοδος στο Champions League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιέλε Βέρντε πήρε χθες φανέλα βασικού και στο πρώτο μέρος είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές κινήθηκε ξανά σε ρηχά νερά. Μιλώντας στο gazzetta.gr ο Ιταλός εξτρεμ τόνισε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ, αλλά και η ενότητα των κιτρινόμαυρων μέσα στο γήπεδο, ήταν τα σημεία – κλειδιά που βοήθησαν την Ένωση να γυρίσει το ματς.

Για τη νίκη επί του Ατρομήτου: «Τη δύναμη για να γυρίσουμε το παιχνίδι και να νικήσουμε στο τέλος μας την έδωσαν οι οπαδοί μας. Ήταν πολύ καλοί, μας υποστήριξαν και αυτό ήταν σημαντικό για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συνολικά όλη η ομάδα προσπάθησε και η ενότητα που δείξαμε μας έδωσε την απαραίτητη δύναμη μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Είμαι πολύ καλά στην ΑΕΚ. Γεμίζω όλο και περισσότερο με αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι καλά στην ομάδα. Ήταν κρίμα που δεν κατάφερα να σκοράρω σήμερα, έφτασα πολύ κοντά. Η φυσιολογική μου θέση είναι να αγωνίζομαι στα άκρα, αλλά αν ο προπονητής μου θέλει να αγωνίζομαι πίσω από τον επιθετικό, τότε δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Εγώ τα δίνω όλα και προσπαθώ για το καλύτερο», ανέφερε ο Βέρντε.

Για τον στόχο του πρωταθλήματος:«Αισθανόμαστε καλά. Υπάρχουν ακόμα πολλά ματς στη σεζόν και πρέπει να δουλεύουμε πολύ και να ψάχνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Στόχος μας είναι να νικάμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε και αν στο τέλος έρθει και η κατάκτηση του τίτλου αυτό θα είναι πολύ καλό. Διαφορετικά αν δεν τα καταφέρουμε, θα πρέπει να πετύχουμε την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Εμείς από τη μεριά μας θα δώσουμε τα πάντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X