Η «ερυθρόλευκη» κάλυψη των επεισοδίων: «Άγνωστοι» δημιούργησαν ένα... περίεργο περιστατικό

Εικόνες ντροπής με «ανοιγμένα» κεφάλια στο Ολυμπιακός-Μπάγερν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον γύρο του κόσμου κάνουν ήδη όσα τραγικά συνέβησαν ακόμη μια φορά σε ματς του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» χούλιγκανς να κάνουν ντου με ρόπαλα, κράνη και κουκούλες και να αφήνουν στο διάβα τους πανικό και ανοιγμένα κεφάλια.

Τα επεισόδια στου Ρέντη στο ματς του Youth League, είναι ένα ακόμη περιστατικό τυφλής και ωμής βίας, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να καταδικάζει λίγες ώρες μετά το περιστατικό με επίσημη ανακοίνωσή της. Οι Πειραιώτες τονίζουν αόριστα ότι «οι εισβολείς δεν έχουν καμία θέση και καμία σχέση με την οικογένεια του Ολυμπιακού» και αυτή ακριβώς ήταν ήδη η… γραμμή επικοινωνίας που είχαν λάβει και τα φιλικά προς την ΠΑΕ μέσα.

Το 10.gr αναφέρει στην ανάρτησή του με τίτλο «Εισβολή αγνώστων στο Ρέντη», ότι εκεί έλαβε χώρα ένα «περίεργο περιστατικό» κατά το οποίο «άγνωστοι εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και μετά από 2-3 λεπτά αποχώρησαν». Κατά τα άλλα, όπως λέει και το αγγλικό ρητό «pictures or it didn’t happen». Προφανώς οι συνάδελφοι άργησαν να μπουν στα σχετικά φωτογραφικά πρακτορεία τα οποία -επίσης όλως τυχαίως- είχαν κατεβάσει τις φωτογραφίες με τους αιμόφυρτους Γερμανούς περίπου ένα τέταρτο μετά την αρχική δημοσιοποίησή τους, δεν είδαν τίποτα και μοιραία θεώρησαν ότι δεν συνέβη και τίποτα. Συμβαίνουν αυτά…

Την ίδια ώρα στο Sport24.gr, στο θέμα που τιτλοφορείται «Εισβολή κουκουλοφόρων και διακοπή του ματς» γίνεται μεν αναφορά για κουκουλοφόρους και τραυματίες στου Ρέντη, αλλά στο πρώτο… πλάνο της ανάρτησης βρίσκονται οι μάλλον ηρωϊκοί οπαδοί του Ολυμπιακού «που αντέδρασαν και απώθησαν τους αγνώστους» αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα.

Προχωρώντας στον… σκληρό πυρήνα των «ερυθρόλευκων» ΜΜΕ είναι που τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται ακόμη πιο… φλου! Για «Διαφορά επιπέδου» γράφει το redking.gr που στην ανάρτηση του αγώνα, τονίζει ότι «Στο 85’, λοιπόν, διακόπηκε το παιχνίδι λόγω έντασης στις εξέδρες. Και ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα». Πάνω-κάτω ότι γράφει και το gavros.gr στο άρθρο με τίτλο «Πλήρωσε τα πολλά λάθη στην άμυνα…», το οποίο κλείνει με την φράση «Το ματς διεκόπη στο 83’, λόγω έντασης και ξανά άρχισε λίγο αργότερα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν πάσες στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου». Ένα άλλο φιλόδοξο «ερυθρόλευκο» μέσο, το thrylos24.gr μάλλον δεν βρέθηκε στου Ρέντη για να δει τα επεισόδια και δεν έκανε την παραμικρή ανάρτηση για επεισόδια. Αντιθέτως, στην κεντρική σελίδα του υπάρχει κανονικά η ανάρτηση για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που καταδικάζει κάτι το οποίο για την εν λόγω ιστοσελίδα προφανώς δεν έχει συμβεί ή δεν είναι καν άξιο αναφοράς.

Βεβαίως, ανάμεσα στους πολλούς, βρίσκονται και ορισμένα μικρά… γαλατικά χωριά που προφανώς δεν λαμβάνουν έγκαιρα την… ενημέρωση και γράφουν ό,τι βλέπουν. Το… στιγματισμένο ως «παναθηναϊκοκρατούμενο» ΦΩΣ, στην online έκδοσή του, καλύπτει πλήρως τα επεισόδια με αναρτήσεις, φωτογραφίες και βίντεο. Το ίδιο και μια από τις πιο παλιές «ερυθρόλευκες» ιστοσελίδες, το rednews.gr το οποίο επίσης αντέδρασε άμεσα σε όσα τραγικά συνέβησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X