Χαμηλώνει τα μεταγραφικά η ΑΕΚ, αλλά «ψάχνεται» για άσσο

Χαμηλώνει τα μεταγραφικά η ΑΕΚ, αλλά «ψάχνεται» για άσσο
Photo Credits: INTIME

Αγωνιστικές αδυναμίες της ΑΕΚ έχουν φανεί σε όλη τη διάρκεια των επίσημων υποχρεώσεων της κάτι που έχει χτυπήσει τα… καμπανάκια των ανθρώπων της ΑΕΚ που έχουν αρχίσει τα πρώτα… ανοίγματα στην αγορά. Η προσθήκη για την οποία ψάχνεται η Ένωση, όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες, είναι στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Από τη στιγμή που ο Κέντρικ Ρέι φαίνεται στο παρκέ πως δεν είναι καθαρός «άσσος», το τεχνικό επιτελείο αναζητά έναν παίκτη που να έχει τα χαρακτηριστικά ενός οργανωτή, να προσδίδει ύψος στην ομάδα και να έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία.

Από την ΑΕΚ λέγεται πως δεν τίθεται θέμα ενίσχυσης και πως υπάρχουν ενόψει αγώνες υψηλών απαιτήσεων -εντός και εκτός παρκέ-, ενώ το «ταμείο» θα πρέπει να γίνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Πάντως, πληροφορίες του «Enwsi.gr» αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αρχίσει… σαφάρι για να βρουν τον παίκτη που θα τους ενισχύσει στην θέση «1».

Όσο για τον παίκτη που θα αποχωρήσει σε μία τέτοια περίπτωση από την εξάδα των ξένων, ο… αδύναμος κρίκος φαίνεται πως είναι ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, που θυμίζουμε ότι έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την Παρτιζάν. Το σίγουρο είναι πως η «Βασίλισσα» δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά με μόλις 1 νίκη και 3 ήττες στην Basket League, ενώ στο Basketball Champions League έχει μπροστά της μια δύσκολη δοκιμασία με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X