Χρυσικόπουλος: «Η ΑΕΚ μεγαλώνει μέσα από τις νίκες»

Χρυσικόπουλος: «Η ΑΕΚ μεγαλώνει μέσα από τις νίκες»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε χθες εύκολα την Ορτέζ στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του Basketball Champions League, με τον Λίνο Χρυσικόπουλο να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της. Ο Κερκυραίος άσος μίλησε στο SDNA για το χθεσινό παιχνίδι της “Βασίλισσας” κόντρα στους Γάλλους, για τον ίδιο, αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν.

Αρχικά, ο Χρυσικόπουλος στάθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση υπέρ της ΑΕΚ. «Σίγουρα η ομάδα μέσα από τις νίκες, έστω και με ένα πόντο, μεγαλώνει γιατί κερδίζουμε χρόνο και ο χρόνος για εμάς μπορεί να φέρει μόνο θετικά. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, περιορίσαμε τους αιφνιδιασμούς της Ορτέζ, αλλά και τα ριμπάουντ και θεωρώ ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό αυτό έπαιξε ρόλο στη νίκη μας».

Στο ξεκίνημα της σεζόν η ΑΕΚ έχει βγάλει σκαμπανεβάσματα, όμως έχει τον τρόπο να κερδίζει και όπως εξηγεί και ο ίδιος «η ομάδα έστω και με τη νίκη του ενός πόντου θα έχει ηρεμία. Η κάθε νίκη είναι ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια. Θα μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση και να δουλεύουμε όπως θέλουμε».

Η Ένωση δεν έχει χρόνο για ξεκούραση, καθώς το παιχνίδι με το Περιστέρι (19/10, 17:00) πλησιάζει, με τον εκρηκτικό φόργουορντ να δίνει το στίγμα του. «Θέλουμε να βγάλουμε πάλι ένα καλό πρόσωπο. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να βγάλουμε την ίδια ενέργεια με την αναμέτρηση κόντρα στην Ορτέζ και στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα πάρουν τη νίκη, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο».

Στο παιχνίδι με την Ορτέζ ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν, παρ’ολα αυτά για τον ίδιο «ευχής έργον είναι να βάζω σε κάθε αγώνα 15 πόντους, αλλά η ενέργεια που έβγαλα στο γήπεδο θέλω  να είναι η αρχή μου για κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα», ήταν τα λόγια του.

Η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλή εικόνα στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της, με τον διεθνή άσο να βλέπει τα πράγματα από την δική του οπτική, σχετικά με την πραγματική εικόνα της φετινής ομάδας. «Στα προηγούμενα παιχνίδια έχουμε παίξει 110 λεπτά καλά και 10 λεπτά άσχημα στη Λήμνο. Ακόμα είναι πολύ νωρίς γι αυτό», είπε, ενώ για τις δυνατότητες της νέας ΑΕΚ εξήγησε πως «επίσης είναι νωρίς και γι αυτό. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα η ομάδα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X