Ζητάει και τα ρέστα ο ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Φάσεις και γκολ από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζητάει και τα ρέστα ο ΠΑΟΚ για όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ!

Στην ΑΕΚ «βράζουν» με τη διαιτησία, τόσο εξαιτίας των φάουλ και των καρτών, όσο και φυσικά για την φάση του γκολ του Πέτρου Μάνταλου, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τα πλάνα δεν δικαιώνουν την απόφαση των διαιτητών, ενώ η NOVA δεν έδειξε ποτέ ριπλέι με γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και να ζητήσει τα… ρέστα μέσω του νέου Υπεύθυνου επικοινωνίας, Λευτέρη Δούκα που σε ανάρτησή του στο Facebook ειρωνεύτηκε την απόφαση του διαιτητή στην φάση του γκολ του Ντέλετιτς. Για την εν λόγω φάση, οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για φάουλ στον Αουγκούστο από τον Κρίστιτσιτς το φυσικά δεν υπάρχει. Διαμαρτύρονται μάλιστα, ακόμα και για το γεγονός πως ο Κλόσνερ δεν πήγε στην οθόνη του VAR.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος που η ομάδα ήταν ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λεπτου.
Όσο διευρύνεται αυτός ο χρόνος θα μειώνονται και τα λάθη, όπως στο πρώτο ημίχρονο που πέρασε χωρίς κοντινό του Ζιφκο.
ΥΓ. Δεν ήξερα πως οι φορές που ο διαιτητής βλέπει ή καλείται να δει το VAR μετριούνται με το κιλό και ανάλογα με την ατμόσφαιρα…», ήταν το σχόλιο του Λευτέρη Δούκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X