1 νίκη στους τελευταίους 20 αγώνες με την ΑΕΚ εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ!

Ντέρμπι δεν ήταν και δε θα γίνει ΠΟΤΕ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κιτρινόμαυρη είναι προϊστορία του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα μιας και οι Θεσσαλονικείς μετρούν μόλις μια νίκη στις τελευταίες 20 επισκέψεις τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Super League παρουσίασε κάποια πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά αναφορικά με την σημερινή αναμέτρηση και όλα… δείχνουν Ένωση.

Το ντέρμπι της περασμένης σεζόν με την ΑΕΚ στο «Σπύρος Λούης» ήταν το ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Είναι και η μοναδική ισοπαλία στα 11 τελευταία επίσημα παιχνίδια τους, ανάμεσα σε αυτά και οι τρεις τελικοί Κυπέλλου.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κέρδισε τους δύο τελικούς Κυπέλλου στο «Σπύρος Λούης», ωστόσο για το πρωτάθλημα δεν τα έχει καταφέρει να νικήσει την ΑΕΚ, από τον Ιανουάριο του 2012, 0-2 τότε (16’ Γεωργιάδης, 66’ Αθανασιάδης). Έκτοτε έχει πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες. Μάλιστα αυτή η νίκη του ΠΑΟΚ είναι η μοναδική στις 20 τελευταίες επισκέψεις του στην ΑΕΚ, με την ΑΕΚ να έχει κερδίσει τα 14 παιχνίδια και άλλα πέντε να είναι ισόπαλα.

Η ΑΕΚ στην έδρα της έχει κερδίσει τα δύο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν έχει ισοπαλία στα τέσσερα φετινά παιχνίδια της και συνολικά στα έξι τελευταία για το πρωτάθλημα. Έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία με Λαμία και Παναιτωλικό.

Η ιστορία
Νίκες ΑΕΚ: 59
Ισοπαλίες: 33
Νίκες ΠΑΟΚ: 36

Με γηπεδούχο την ΑΕΚ
Νίκες ΑΕΚ: 46
Ισοπαλίες: 11
Νίκες ΠΑΟΚ: 7

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X