Χρυσικόπουλος στο enwsi.gr: «Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με Παναθηναϊκό, στόχος μου να εξελίσσομαι»

Χρυσικόπουλος στο enwsi.gr: «Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με Παναθηναϊκό, στόχος μου να εξελίσσομαι»
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος για την σεζόν που ξεκινάει φαίνεται πως είναι ο Λίνος Χρυσικόπουλος!

Ο 26χρονος φόργουορντ της ΑΕΚ, παραχώρησε δηλώσεις στο enwsi.gr στο πλαίσιο της Media Day της ομάδας, εκεί όπου μίλησε για το πολύ θετικό κλίμα που βρήκε στην «Βασίλισσα» με την έλευση του ενώ σχετικά με την χημεία του συλλόγου υπογράμμισε πως έχει πίστη πως όλα θα πάνε καλά.

Στη συνέχεια ο έμπειρος άσος στάθηκε στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και μία ενδεχόμενη σειρά αγώνων με τους «πράσινους» στους τελικούς, ενώ σχετικά με τον κόσμο της ΑΕΚ υπογράμμισε πως η παρουσία τους στο γήπεδο μπορεί να κάνει πραγματική διαφορά.

Αναλυτικά, ο Λίνος Χρυσικόπουλος είπε τα εξής:

Ο 26χρονος φόργουορντ αρχικά μίλησε για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα είναι πολύ καλό μεταξύ των παικτών, αλλά και πέρα από αυτούς, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, προσπαθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να είναι διαθέσιμοι για τις ανάγκες που έχουμε», ενώ αν έχει χτιστεί καλή χημεία συμπλήρωσε: «Για να ολοκληρωθεί η χημεία σε μία ομάδα, πρέπει να περάσει πολύς καιρός. Νομίζω ακόμα και ο πρώτος που ήρθε, ακόμα δεν έχει βρει την απόλυτη χημεία με την ομάδα. Πάντως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος αθλητής στάθηκε στους στόχους του αλλά και της ΑΕΚ: «Στόχος μου κάθε χρόνο είναι να εξελίσσομαι και να γίνομαι ένα σημαντικό κομμάτι για την σωστή λειτουργία της ομάδας. Τώρα όσον αφορά στους στόχους της ομάδας, είναι πολύ νωρίς να θέσουμε μερικούς. Ο πρώτος στόχος που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι να μην σπαταλάμε λεπτά μέσα στην προπόνηση, άδοξα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όσο πιο πολύ γίνεται και να δουλεύουμε σωστά γιατί σίγουρα στην πορεία θα μας βοηθήσει στους πραγματικούς μας στόχους».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι ένας προπονητής που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και πάνω σε αυτό υπογράμμισε: «Σίγουρα αυτό με βοηθάει στο να εγκλιματιστώ γρηγορότερα από τα υπόλοιπα παιδιά γιατί ξέρω ακριβώς τι ζητάει ο κόουτς Ηλίας».

Ο Κερκυραίος φόργουορντ, στη συνέχεια στάθηκε στο αποψινό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ήρθε πολύ πιο γρήγορα από ότι το περιμέναμε. Παρόλ’ αυτά, θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμάς να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε που έχουμε φτάσει, παρόλο που δεν έχουμε δουλέψει όλοι μαζί λόγω κάποιον μικρών προβλημάτων. Θα δούμε πως θα πάει», ενώ για μία πιθανή σειρά τελικών με τους «πράσινους» τόνισε: «Μακάρι να είναι έτσι και να είναι ένα ματς που θα το ξαναδούμε στο τέλος της σεζόν, σε μία σειρά τελικών».

Τέλος, ο Λίνος Χρυσικόπουλος, έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους της ΑΕΚ: «Όσο και αν ακούγεται πολύ και έχει ακουστεί αρκετές φορές, η βοήθεια τους και η παρουσία τους στο γήπεδο για εμάς μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά για εμάς μέσα στο παιχνίδι».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X