Δεν βιάζεται για τον Ογκού η ΑΕΚ

Δεν βιάζεται για τον Ογκού η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνεται στην αγορά των ελεύθερων για να κλείσει τις φετινές μεταγραφές της, με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» να έχουν σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Στην Ενωση θέλουν συγκεκριμένα ένα ψηλό και αθλητικό 6άρι, αφού τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έχει διαπιστώσει ο Ιλια Ιβιτς και ο Νίκος Κωστένογλου ότι απουσιάζουν από τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με το «Sportime», η ΑΕΚ έχει καταφέρει να πλησιάσει αρκετά τον Τζον Ογκού, αλλά η Ένωση δε βιάζεται να κάνει την κίνησή της για να τον αποκτήσει. Οι δύο πλευρές συνεχίζουν να βρίσκονται σε επαφές, ώστε να διατηρείται «ζεστή» η υπόθεση, με τους «κιτρινόμαυρους» να τον κρατούν stand by, εξετάζοντας παράλληλα και τις άλλες επιλογές που έχει. Αν πειστεί, πάντως, ο Ίλια Ίβιτς πως ο 31χρονος παίκτης πρέπει να αποκτηθεί, η κίνηση θα γίνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X