Μάνταλος: «Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο - Για το... μισό-μηδέν στην Τρίπολη»

Φάσεις και γκολ από το Τράμπζονσπορ-ΑΕΚ 0-2 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πολύ καλή απόδοση της ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ, στάθηκε σε δηλώσεις του στην Cosmote TV, ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της Ενωσης τόνισε ότι η ομάδα του έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως μένει η πικρία για τον αποκλεισμό, αφού η Ενωση μπορούσε να πάρει την πρόκριση.

Παράλληλα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου η ΑΕΚ θα πρέπει να νικήσει ακόμα και με… μισό-μηδέν!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Ήταν ένα πολύ καλό ματς από την πλευρά μας, στόχος μας ήταν να προκριθούμε και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές το πιστεύαμε, ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, με βάση όσα έγιναν στο πρώτο ματς και όσα είχαμε δει στους εαυτούς μας και τους αντιπάλους μας. Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, όπου μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, αλλά και στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και τον κύριο Κωστένογλου που σε 2 μέρες έδωσε όσα μπορούσε σε κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά μένει η πίκρα».

Για τη συνέχεια: «Και στα 90 λεπτά ήμασταν καλοί, απλά αναφέρθηκα στο πρώτο ημίχρονο ως το καλύτερο διάστημα. Τέτοιες εμφανίσεις σου δίνουν μια ώθηση. Στην αρχή λέγαμε, ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε και επικρατούσε ένα μπάχαλο, που συζητούσαμε γιατί συμβαίνει. Από τέτοιες εμφανίσεις μπορείς να πιαστείς, γιατί σου λένε “φίλε, η ομάδα είναι καλή”. Πάμε τώρα στο πρωτάθλημα να κάνουμε κάτι πολύ καλό».

Για τη φυσική κατάσταση: «Οι 2 εβδομάδες στη διακοπή των εθνικών είναι ένα καλό διάστημα. Πρέπει πρώτα να κάνουμε μια νίκη… μισού μηδέν απέναντι στον Αστέρα, να στρωθούμε όλοι να δουλέψουμε και από την 3η αγωνιστική να είμαστε η ΑΕΚ που όλοι θέλουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X