Γιάνκοβιτς: «Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα η ΑΕΚ, θα δώσω τα πάντα για αυτήν»

Γιάνκοβιτς: «Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα η ΑΕΚ, θα δώσω τα πάντα για αυτήν»
Photo Credits: INTIME

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά για τον επόμενο χρόνο ο Στέφαν Γιάνκοβιτς. Η «Βασίλισσα» ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί ως δανεικός από την Παρτίζαν.  Ο Σερβοκαναδός άσος βρίσκεται ήδη στην Πορταριά, όπου οι κιτρινόμαυροι πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Ο Γιάνκοβιτς από το Πήλιο παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ. Ο νέος άσος της «Βασίλισσας» δήλωσε πως γνωρίζει πολύ καλά τη νέα του ομάδα και στάθηκε στις απαιτήσεις που υπάρχουν στην Ένωση, ενώ τόνισε πως νιώθει αδέρφια του τους Έλληνες.

Μιλώντας για την μεταγραφή του ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ τόνισε στο aekbc.gr: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτή την εξέλιξη. Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και ξέρω τις απαιτήσεις της. Προέρχομαι άλλωστε από μία μεγάλη ομάδα. Ήταν λογικό να πω το «ναι» στην πρόταση της ΑΕΚ. Έχω δεσμούς με Καναδά, αλλά είμαι Σέρβος. Νιώθω τους Έλληνες αδέλφια μου. Πολλοί Σέρβοι προπονητές και αθλητές εδώ και πολλά χρόνια εργάζονται και αγωνίζονται άλλωστε στο ελληνικό μπάσκετ, όπως και στην ΑΕΚ. Γνωρίζω, ότι Sports Director της ΑΕΚ είναι ο κ. Ντράγκαν Σάκοτα.

Γνωρίζω, επίσης, ότι η ΑΕΚ μέσα σ’ ένα χρόνο κατέκτησε τρία τρόπαια, άρα ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Ξέρω καλά, ότι πρέπει να δώσω τα πάντα για ν’ ανταποκριθώ και να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις μου για να έρθουν κι άλλα τρόπαια στο σύλλογο. Όπως ξέρω και τη δυναμική των οπαδών της ΑΕΚ, που δικαιολογημένα θέλουν την ομάδα πάντα στην κορυφή. Τώρα προέχει, όμως, η δουλειά…»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X