Αναμονή για τεχνικό διευθυντή, σενάρια για τον Ίβιτς!

Αναμονή για τεχνικό διευθυντή, σενάρια για τον Ίβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ξάνθη, η θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας παραμένει… ορφανή. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα όσα γίνονται στην ΑΕΚ.

Η θέση του τεχνικού διευθυντή είναι πολύ πιθανό να πάει λίγο… πίσω για την ‘Ενωση, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να επιθυμούν να προχωρήσουν χωρίς βιασύνη στην καλύτερη επιλογή.

Οι «κιτρινόμαυροι» δε θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος, που στοίχισαν στην ομάδα και για αυτόν τον λόγο δε βιάζονται. Στο… κάδρο ωστόσο για την ΑΕΚ, υπάρχει αυτή τη στιγμή το όνομα του Ίλια Ίβιτς! Φυσικά, πρόκειται για προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος και έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητες και στις γνωριμίες του Σέρβου.

Ο 48χρονος Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επί εποχής Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία της ομάδας, είναι ένας από τους ανθρώπους που απασχολούν έντονα τον Δημήτρη Μελισσανίδη και δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε στην Ένωση.

Κάποια απόφαση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, με τον Ίβιτς να βρίσκεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X