Εικόνες από το ΟΦΗ-ΑΕΚ

Ο Τάσος Μπακασέτας, σε συνέντευξη που έδωσε στο sdna.gr μίλησε για τη νέα του καριέρα στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ, την αποχώρηση του από την ΑΕΚ αλλά και όσα βίωσε τα προηγούμενα τρία χρόνια με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τάσου Μπακασέτα:

Για σένα πως ήταν αυτή η απόφαση να φύγεις από την ΑΕΚ και να κάνεις το βήμα στο εξωτερικό;

«Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα στην ΑΕΚ θα ήθελα να κάνω ένα βήμα στο εξωτερικό. Έγινε αυτό το βήμα, βέβαια, μετά από τρία χρόνια. Φέτος έγιναν όλα πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω και πολύ καλά. Δεν ήξερα κάτι και οι εξελίξεις ήταν πολύ άμεσες. Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που ήρθα δεν κατάλαβα πως είχα φύγει από την Ελλάδα. Δεν είχα δυσκολία να βρω σπίτι, να βρω που θα πάω να πιω έναν καφέ. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και το σημαντικό είναι πως είμαι χαρούμενος».

Όταν τον Ιανουάριο ανανέωσες το συμβόλαιό σου με την ΑΕΚ φανταζόσουν πως μετά από τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα γίνει αυτή η μεταγραφή;

«Όχι, δεν περίμενα να γίνουν όλα αυτά τόσο γρήγορα. Υπήρχαν όμως κάποιες καταστάσεις που με έφεραν εδώ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το ότι στην ΑΕΚ δεν έπαιζα στη θέση μου. Μπορεί κάποια στιγμή να σταμάτησα να το σκέφτομαι γιατί έβλεπα πως δεν υπήρχε εναλλακτική λύση, αλλά σίγουρα δεν με βοηθούσε όλο αυτό. Από το να κάτσω βέβαια και να γκρινιάζω για το ότι δεν παίζω στη θέση μου προτίμησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό έστω και σε αυτή τη θέση που μου ζητήθηκε να παίξω. Άλλωστε, αλλιώς, δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Άλλες φορές τα κατάφερα και άλλες όχι αλλά υπήρξαν στιγμές που ένιωσα πως η απόδοσή μου είχε πιάσει ταβάνι στην ΑΕΚ. Από τη στιγμή, λοιπόν, που και η ομάδα κινήθηκε για παίκτη στη θέση μου, για μένα ήταν μονόδρομος να ψάξω να βρω μία ομάδα που να με πιστέψει για τη θέση που μου αρέσει και μπορώ να καταφέρω καλύτερα μέσα στο γήπεδο».

Πέρσι τι δεν πήγε καλά στην ομάδα;

«Ήταν πολλά αυτά που δεν πήγαν καλά, δεν ήταν μόνο ένα πράγμα. Ενώ ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε. Σίγουρα επηρέασε την ομάδα όλο αυτό με τους παίκτες που αρχικά δεν ανανέωσαν. Εμείς που μείναμε εκτός είχαμε καλή σχέση με όλα τα παιδιά και δίναμε παράδειγμα και στους μικρότερους. Δεν ήμασταν παιδιά που αν δεν παίζαμε δημιουργούσαμε κάποιο πρόβλημα. Πρώτοι πηγαίναμε στην προπόνηση και προσπαθούσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρα, όμως, δεν ήταν μόνο αυτή η αιτία, έπαιξαν πολλά ρόλο στην περσινή χρονιά».

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την συνέντευξη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X