Αμπντουλαγιέ Μπα και τρεις ακόμα για στόπερ στην ΑΕΚ

Αμπντουλαγιέ Μπα και τρεις ακόμα για στόπερ στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη νέα ΑΕΚ του Μιγκέλ Καρντόσο δεν αποκλείεται να προστεθεί ακόμη ένας παίκτης για το κέντρο της άμυνας. Οι άνθρωποι της Ένωσης ψάχνονται για ενίσχυση στα στόπερ, με την Ένωση να έχει αυτή τη στιγμή σε αυτή τη θέση τους Βράνιες, Οικονόμου, Σβάρνα και τον τραυματία Τσιγκρίνσκι. Οπότε, είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, που θα της προσφέρει ασφάλεια στην ανασταλτική λειτουργία.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, έχει προταθεί και εξετάζεται η περίπτωση του Αμπντουλαγιέ Μπα. Πρόκειται για ένα… θηρίο, το οποίο αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Στα 28 του, ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει πάρα πολλές εμπειρίες από ομάδες και ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Έχει αγωνιστεί στην Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Μιγκέλ Καρντόσο τον ξέρει καλά από την θητεία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Έχει περάσει από την Πόρτο, καθώς και από τις Γκιμαράες, Ακαντέμπικα, Σπόρτιγκ Κοβίγια.

Η περίπτωση του εξετάζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ενώ η υπόθεση του δεν έχει προχωρήσει, με την Ένωση να τσεκάρει και άλλες τρεις περιπτώσεις για την ενίσχυση της στα στόπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X