Βέρντε: «Η απόδειξη για τι μπορούμε να κάνουμε , είναι το σημερινό αποτέλεσμα»

Κραϊόβα - ΑΕΚ 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Ρουμανία, η ΑΕΚ έκανε σήμερα άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο νίκησε 2-0 την Κραϊόβα και ήδη σκέφτεται τα playoffs.

Μετά το τέλος του ματς της Ρουμανίας, ο Ντανιέλε Βέρντε μίλησε στην κάμερα της Cosmote tv, τονίζοντας πως η απόδειξη για το τι μπορούν να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι το σημερινό αποτέλεσμα στην Ρουμανία.

«Φυσικά, είχε ζέστη σήμερα. Αυτό που μας δυσκόλεψε περισσότερο ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Χρειαζόταν διπλή προσπάθεια για να κάνεις αυτό που θέλεις και αυτό έφερε κούραση. Είμαστε πιο ήρεμοι, αλλά αυτό που ζητά ο προπονητής μας και πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο στη ρεβάνς. Να παίξουμε όπως πρέπει και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση.

Η απόδοση της ομάδας είναι βασική. Είμαστε νέα ομάδα, πολλοί νέοι παίκτες. Αλλά η απόδειξη πως μπορούμε να συνεργαζόμαστε, είναι το σημερινό αποτέλεσμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X