Γκουαρδιόλα: «Γιατί το τρεμπλ της Σίτι να είναι κατώτερο από το Champions League της Λίβερπουλ;»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ενόψει του τελικού του Community Shield, ρωτήθηκε για το μεγάλο στόχο του Champions League και έδωσε τη δική του απάντηση για την περσινή επιτυχία της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και της Λίβερπουλ.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι θεωρεί πως δεν γίνεται η κατάκτηση του Champions League από τη Λίβερπουλ να έχει μεγαλύτερη αξία από το τρεμπλ που έκανε η δική του Μάντσεστερ Σίτι, ενώ σχολίασε με έναν δικό του τρόπο το πως αντιλαμβάνεται το Champions League.

«Σε καμία περίπτωση», απάντησε ο Γκουαρδιόλα στην ερώτηση αν το Champions League της Λίβερπουλ επισκίασε την επιτυχία του τρεμπλ της Σίτι και συνέχισε λέγοντας: «Γιατί δεν μπορούμε να μοιραστούμε τη δόξα; Θα θέλαμε να κατακτήσουμε το Champions League. Σέβομαι τη Λίβερπουλ, αυτό που πέτυχε ήταν δύσκολο και γι’ αυτό η κατάκτηση του Champions League παίρνει όλα τα μπράβο. Αλλά αυτό γιατί να είναι μεγαλύτερο από αυτό που πετύχαμε εμείς σε διάρκεια 11 μηνών;», αναρωτήθηκε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Το Champions League είναι μια σημαντική διοργάνωση αλλά δεν θέλω να πηγαίνω στο καζίνο και να στοιχηματίζω όλα όσα έχω στο πορτοφόλι μου για επτά παιχνίδια. Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Νομίζω πως θέλω να είμαι χαρούμενος σε βάθος 11 μηνών. Αυτό με κάνει χαρούμενο, η Premier League, κάθε παιχνίδι. Όταν κερδίζω τις επόμενες μέρες είμαι ακόμα πιο χαρούμενος. Να περιμένω μέχρι τον Φλεβάρη για να παίξω επτά ματς ρισκάροντας τα πάντα; Κατά τη γνώμη μου αυτό έχει πολύ ρίσκο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X