Δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση της Ρόμα ο Βέρντε

Αυτός είναι ο Ντανιέλε Βέρντε που θέλει η ΑΕΚ για τα εξτρέμ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διακαής πόθος των «κιτρινόμαυρων» για τα φτερά της επίθεσης είναι ο  Ντανιέλε Βέρντε, με την υπόθεσή του να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας του, της Ρόμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Ντανιέλε Βέρντε να μην δίνει το παρών, κάτι που σας είχε αποκαλύψει το Enwsi.gr. 

Ο νεαρός εξτρέμ δεν παρευρέθηκε στην πρώτη προπόνηση των «τζιαλορόσι» για τη νέα χρονιά, με τον Βέρντε να απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του ελεώ ΑΕΚ . H Ρόμα συγκεντρώθηκε στην Τριγκόρια για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν και μέσα στα 27 πρόσωπα, δεν υπήρχε ο 23χρονος παίκτης.

Αναμφίβολα, αυτή η απουσία του Ιταλού παίκτη από την προπόνηση των Ρωμαίων δρομολογεί εξελίξεις στην υπόθεση με την Ένωση. Υπενθυμίζεται, πως υπάρχει συμφωνία της ΑΕΚ τόσο με την Ρόμα όσο και με τον παίκτη. Συγκεκριμένα,  η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με τους Ιταλούς, με το deal να είναι στο 1 εκατομμύριο ευρώ για την αγορά του και με τους «τζιαλορόσι» να διατηρούν ωστόσο ποσοστό 30% μεταπώλησης του παίκτη. Η ομάδα του Καρντόσο τα έχει βρει και με τον Ιταλό εξτρέμ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το μόνο… εμπόδιο είναι οι ατζέντηδες που  εκπροσωπούν τον Βέρντε και κάποιες απαιτήσεις που εγείρουν. Βεβαίως, αυτή η διαφορά που υπάρχει μεταξύ  των ατζέντηδων του Βέρντε και των τζιαλορόσι θα πρέπει να λυθεί, ωστόσο δε μοιάζει ικανή να χαλάσει το deal AEK-Ρόμα-Βέρντε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X