Αμφίβολοι για το 3ο παιχνίδι με τον Προμηθέα οι Χάντερ-Θίοντορ

Προμηθέας Πατρών - ΑΕΚ 74-65 (TEΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Με προβλήματα επέστρεψε η ΑΕΚ από την Πάτρα και οι… πονοκέφαλοι για τον Λούκα Μπάνκι είναι ισχυροί. Οι Βινς Χάντερ και Τζόρνταν Θίοντορ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και είναι πλέον αμφίβολοι για το 3ο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, άυριο (19:30, CS4, Live: enwsi,gr).

Από την μια, ο Αμερικάνος γκαρντ υπέστη θλάση στον δεξί καρπό, ενώ ο σέντερ της ομάδας, αντιμετωπίζει σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού.

Οι περιπτώσεις θα επανεξεταστούν και τις επόμενες ώρες, όμως η παρουσία τους στο κομβικό αυριανό παιχνίδι κρίνεται αμφίβολη.

Το σίγουρο είναι πως ο Λούκα Μπάνκι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς και οι δύο είναι πολύτιμα γρανάζια στη… μηχανή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Λαβωμένη επέστρεψε από την Πάτρα η ΑΕΚ, αφού Τζόρνταν Θίοντορ και Βινς Χάντερ αντιμετωπίζουν προβλήματα, λίγες ώρες πριν από τον 3ο ημιτελικό με Προμηθέα, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο (Δευτέρα, 03/06, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, και μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν σήμερα (Κυριακή, 02/06), ο Θίοντορ υπέστη θλάση θέναρος δεξιάς άκρας χειρός, ενώ ο Χάντερ αντιμετωπίζει «σφίξιμο» στους οπίσθιους μηριαίους στο δεξί πόδι. Αμφότεροι υποβάλλονται σε φυσιοθεραπευτική αγωγή.

Η κατάστασή τους θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X