Να ισοφαρίσει την σειρά με τον κόσμο της η ΑΕΚ! (19:00, LIVE enwsi.gr)

Να ισοφαρίσει την σειρά με τον κόσμο της η ΑΕΚ! (19:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες δίνει σήμερα η “Ένωση”…

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (28/05, 19:00, ERTPLAY1) τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ για τον 4ο Τελικό της Handball Premier.

Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται πίσω με 2-1 στις νίκες και πρέπει να επικρατήσουν οπωσδήποτε στην σημερινή αναμέτρηση για να στείλουν την σειρά σε 5ο αγώνα, ώστε να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στο “Μ. Μερκούρη” του Ρέντη.

Μάλιστα, η αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστη με τον κόσμο της ΑΕΚ να στέκεται στο πλευρό των παικτών του Ανδρέα Τρουπή και να παίρνει το ρόλο του όγδοου παίκτη.

Όσον αφορά την παράδοση, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για 15η φορά, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 8 παιχνίδια, η ΑΕΚ επικράτησε 4 φορές, ενώ άλλα 2 ματς έληξαν ισόπαλα.

Ο τεχνικός της “Ένωσης” περιμένει να δει την ετοιμότητα του Χριστόδουλου Μυλωνά, με την υπόλοιπη αποστολή να αποτελείται από τους: Γεωργιάδη, Ζαμπούνη, Νικολαΐδη, Συγγάρη, Μπάλαζ, Ραντούλοβιτς, Αλβανό, Μπάγιο, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρή, Μυλωνά, Νταρσουλάντ, Αργυρού, Ροζαβόλγκι, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα.

Παρατηρητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Μίγκας, Μεϊμαρίδης και Αγγελίδης, ενώ οι διαιτητές θα προκύψουν σήμερα μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο.

Ο τερματοφύλακας της “Ένωσης”, Θάνος Συγγάρης, δήλωσε στο handball.aek.gr: “Είναι το τελευταίο παιχνίδι για φέτος μπροστά στον κόσμο μας και έχει το ειδικό βάρος ενός τελικού πρωταθλήματος. Θέλουμε τη νίκη και θα παλέψουμε για αυτήν. Είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε, για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πράγμα το οποίο είναι και ο βασικός στόχος μας από την αρχή της χρονιάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, ξεκινώντας πρώτα από την άμυνα μας. Χρειαζόμαστε και τη βοήθεια του κόσμου μας που θα μας δώσει τη έξτρα ώθηση ώστε να κερδίσουμε και έπειτα να διεκδικήσουμε τον τίτλο στο επόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X