Αυτό είναι το επιτελείο του Καρντόσο στην ΑΕΚ

Υπέγραψε στην ΑΕΚ για δύο χρόνια ο Καρντόσο, ο Λυμπερόπουλος στην Πορτογαλία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, με τον 46χρονο τεχνικό να διαδέχεται τον Μανόλο Χιμένεθ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ουσιαστικά, αυτό που απομένει για να οριστικοποιηθεί ο… γάμος των δυο πλευρών, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις που αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα, προκειμένου να πιάσει δουλειά, με τον 46χρονο προπονητή να φέρνει στην ΑΕΚ τέσσερις συνεργάτες.

Το τιμ του Καρντόσο στην ΑΕΚ έχει οριστικοποιηθεί και θα αποτελείται από τους Νούνο Μπαπτίστα (βοηθός προπονητή), Ντάνιελ Κορέια (προπονητής τερματοφυλάκων), Αντόνιο Καλάντο (γυμναστής) και Φρανσίσκο Κόστα (αναλυτής).

To τιμ του Πορτογάλου προπονητή στην ΑΕΚ:

Νούνο Μπαπτίστα:

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δε θα έχει τελικά βοηθό προπονητή στην Ένωση τον  Μασιέλ αλλά τον Νούνο Μπαπτίστα. Ο Μπαμπτίστα θα είναι το δεξί χέρι του 46χρονου κόουτς, ενώ στην Θέλτα ήταν δεύτερος βοηθός πίσω από τον Μασιέλ.

Αντόνιο Καλάντο:

Ο Αντόνιο Καλάντο θα είναι ο γυμναστής, με τον Πορτογάλο να είναι από την αρχή με τον Μιγκέλ Καρντόσο στην Ρίο Αβε και να τον ακολουθεί στην Ναντ και την Θέλτα.

Φρανσίσκο Κόστα:

Επόμενος συνεργάτης του Καρντόσο στην ΑΕΚ θα είναι ο Φρανσίσκο Κόστα που θα αναλάβει το πόστο του αναλυτή. Τον εμπιστεύεται… τυφλά ο 46χρονος κόουτς, με τον Κόστα να αναλύει την κάθε ομάδα, παρουσιάζοντας μια πλήρη και εμπεριστατωμένη έκθεση στον Καρντόσο.

Ντανιέλ Κορέιρα:

Προπονητής τερματοφυλάκων στην Ένωση του Μιγκέλ Καρντόσο αναλαμβάνει ο Ντανιέλ Κορέιρα. Ο Κορέιρα έχει εξαιρετικό όνομα στην πατρίδα του, ενώ έχει στο παρελθόν τόσο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσο και στην Πόρτο. Παράλληλα, είχε περάσει και από την Γκιμαράες.

Βεβαίως, η έλευση του Ντανιέλ Κορέιρα δημιουργεί θέμα στην παραμονή του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη, με την ΑΕΚ όμως να επιθυμεί  να διατηρήσει στις τάξεις της τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας.  

Δεν αποκλείεται ο Μιχαηλίδης να παραμείνει μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, ανεξάρτητα από την έλευση του Ντανιέλ Κορέιρα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X