Μπάνκι: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, είμαι περήφανος για ότι έκαναν οι παίκτες μου φέτος» (VIDEO)

Εικόνες από την συνέντευξη τύπου των ημιτελικών της Basket League
Photo Credits: INTIME

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton στο πλαίσιο της τελικής τετράδας των Play Offs της Betshop Basket League, ο Λούκα Μπάνκι έδωσε το «παρών ως ο προπονητής της ΑΕΚ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ιταλός κόουτς της «Βασίλισσας», υπογράμμισε πως σέβονται κάθε αντίπαλο, ενώ είναι περήφανος για την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες της ομάδας τη φετινή σεζόν, παρόλο που υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Όσον αφορά, στην απουσία του Ολυμπιακού, ο 53χρονος κόουτς δεν θέλησε να πραγματοποιήσει κάποιο σχόλιο καθώς δεν μπορούσε να εκφράσει αυτό που νιώθει για την όλη κατάσταση, ενώ πραγματοποίησε ένα πολύ ωραίο σχόλιο όσον αφορά το βραβείο του πολυτιμότερου προπονητή της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκα Μπάνκι στην συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ έχουν ως εξής:

«Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Κάναμε πολύ καλή δουλειά φέτος κόντρα σε όλες τις δυσκολίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαι περήφανος για ότι έκαναν τα παιδιά. Σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο της σεζόν. Θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους παίζοντας καλά. Σεβόμαστε τους αντίπαλους μας. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, είδαμε πως στα προημιτελικά είχαμε σκαμπανεβάσματα. Είναι μία ευκαιρία να πάμε μέχρι τέλους

Για την απουσία του Ολυμπιακού: «Για μένα είναι η πρώτη μου σεζόν στην ΑΕΚ, όπως και του Ρικ Πιτίνο. Φυσικά, δεν έχω την ίδια εμπειρία με αυτόν ή την εμπειρία που έχουν οι προπονητές τριγύρω μου. Πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να πω τι νιώθω, ή τι σκέφτομαι. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Είναι δύσκολο να εκφράσω αυτό που νιώθω».

Για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν στην Βetshop Basket League: «Τα προσωπικά τρόπαια δεν έχουν σημασία. Κανείς δεν κάνει μια σεζόν για να πάρει αυτόν τον τίτλο. Όλοι κάνουν το καλύτερο για να πάρουν τον τίτλο. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό. Αυτό που έχω δει από την ομάδα είναι πως φέτος υπάρχουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομάδες που έκαναν εξαιρετική δουλειά, παρά τις δυσκολίες. Είδα ομάδες που διατήρησαν την ταυτότητά τους κόντρα στις αντιξοότητες. Τους αξίζει για κάποιο λόγο ο τίτλος του προπονητή της χρονιάς.

Ο κόουτς Πεδουλάκης όπως είπε το να είσαι νέος στην κατηγορία και να κερδίζεις τον ΠΑΟ είναι εξαιρετικό. Εμείς χάσαμε από τον Προμηθέα στην Πάτρα και εκτίμησα την δουλειά που κάνουν. Αυτό χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα. Αυτοί έχουν μια αποστολή να κάνουν καλύτερο το μπάσκετ στην περιοχή τους. Όλοι αξίζουν τον τίτλο. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω στις ΗΠΑ και να μου δώσει τον τίτλο για να τον πάω στο σπίτι μου».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X