Προπόνηση με το μυαλό στα... play offs η ΑΕΚ

Προπόνηση με το μυαλό στα... play offs η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (13/05) οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει των play offs της Basket League!

Ο Λούκα Μπάνκι θέλει οι παίκτες του να παραμείνουν σε… φόρμα και να είναι έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και στο πλαίσιο αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Το ευχάριστο για τον Ιταλό κόουτς ήταν πως είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός των Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλη Καββαδά, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω των τραυματισμών τους.

Από την άλλη πλευρά, οι δύο νέοι παίκτες της ΑΕΚ, Γκέιμπ Γιορκ και Τρέβορ Εμπάκουε έχουν ανεβάσει ρυθμούς και δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί.

Αφού ακόμη παραμένει άγνωστη η ημερομηνία έναρξης των φετινών play offs της Α1, στην ΑΕΚ προσπαθούν να βρουν τρόπους για να αντιμετωπίσουν την αγωνιστική απραξία, προγραμματίζοντας μάλιστα και κάποιες φιλικές αναμετρήσεις.

Ετσι, μετά το δυνατό φιλικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (17:30) το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» προκειμένου ο Λούκα Μπάνκι να μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και να ετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του για τα play offs.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X