Μπάνκι: «Βρισκόμαστε σε μία περίεργη φάση, ευτυχισμένοι για τη δεύτερη θέση»

Μπάνκι: «Βρισκόμαστε σε μία περίεργη φάση, ευτυχισμένοι για τη δεύτερη θέση»
Photo Credits: INTIME

H AEK ταξιδεύει στη Ρόδο, για να δώσει την τελευταία της αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, με αντίπαλο τον Κολοσσό και ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για το αυριανό (08/05, 17:30) ματς κόντρα στους Ροδίτες.

Ο Ιταλός κόουτς της ΑΕΚ τόνισε πως η αναμέτρηση αυτή θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τους παίκτες του, ενώ τόνισε πως η ομάδα είναι σε μια περίεργη φάση, αλλά όλοι τους είναι ευτυχισμένοι, λόγω της κατάκτησης της δεύτερης θέσης.
Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο aekbc.gr:

«Προερχόμαστε από ένα μεγάλο διάλειμμα σε μία πολύ σημαντική στιγμή της περιόδου. Βρισκόμαστε σε μία περίεργη φάση, καθώς έχουμε κάνει δύο προσθήκες στο ρόστερ, έχουν επιστρέψει κάποιοι τραυματίες και πρέπει να ξαναχτίσουμε τη φόρμα μας ενόψει των πλέι οφ.  

Είμαστε ευτυχισμένοι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο, καθώς μας δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ο αυριανός αγώνας με τον Κολοσσό θα είναι ένα πολύ καλό τεστ. Θέλουμε να δούμε θετικά σημάδια και την ομάδα ν’ αποδίδει στα επίπεδα, που όλοι επιθυμούμε, καθώς τα πλέι οφ ξεκινούν αμέσως.

Θα προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με αρκετή σοβαρότητα. Περιμένω μία καλή εμφάνιση με την οποία θα κλείσουμε θετικά την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X