Εκλεισε Γιoρκ η ΑΕΚ!

Οι πολύτιμες λύσεις που θα φέρει στην ΑΕΚ ο Γιορκ
Photo Credits: INTIME

Ντυμένο στα… κιτρινόμαυρα αναμένεται να δούμε σύντομα τον Γκέιμπ Γιορκ!

Τις τελευταίες μέρες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν σηκώσει τα… μανίκια τους και εξετάζουν περιπτώσεις παικτών τόσο στην περιφέρεια, όσο και στην ρακέτα προκειμένου, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι να παρουσιαστεί όσο πιο δυνατή γίνεται στα εναπομείναντα ματς της  Basket League.

Ενα από τα ονόματα που βρίσκονται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» είναι και αυτό του Γκέιμπ Γιορκ, με τον 25χρονο Αμερικανό γκαρντ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Λούκα Μπάνκι για την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ίδιος ο παίκτης είδαν πολύ… ζεστά την προοπτική της συνεργασίας τους. Ετσι, οι άνθρωποι της Ενωσης «άρπαξαν» αμέσως την ευκαιρία για να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα και ήρθαν σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του παίκτη και πλέον το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές για να έχουμε… γάμο!

Ετσι, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα για να τεθεί στην διάθεση του Ιταλού κόουτς για τα τελευταία ματς της σεζόν του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ.

O Γκέιμπ Γιορκ απασχόλησε την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η μεταγραφή του στη «Βασίλισσα» δεν προχώρησε. Ο 25χρονος γκαρντ προτίμησε την G-League και την θυγατρική ομάδα των Ορλάντο Μάτζικ, την Λέικλαντ Μάτζικ, στην οποία μέτρησε κατά μέσο όρο  16,4 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά ματς, στα 41 παιχνίδια που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν.

Πέρσι μέτρησε 16.9 πόντους με 43% στο τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 18 αγώνες στο Basketball Champions League με την φανέλα της Μπαϊρόιτ.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση, η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει σε κάποια λύση συμβολαίου προκειμένου να αδειάσει μία θέση ξένου στην ομάδα και ο πιο… αδύναμος κρίκος φαίνεται πως είναι ο Μάλκολμ Γκρίφιν.

Παράλληλα, η «Βασίλισσα» κινείται και για την απόκτηση ψηλού, με κάποιες περιπτώσεις να έχουν προκριθεί.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X