Πανέτοιμη για τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ! (16:00, LIVE enwsi.gr)

Πανέτοιμη για τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ! (16:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (20/03, 16:00) τον ΠΑΟΚ Βεργίνα TV στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την συχνότητα της EΡΤSPORTS. Μάλιστα, αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του ελληνικού χάντμπολ που θα μεταδοθεί από το νέο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης που διαθέτει αμιγώς αθλητικό πρόγραμμα.

Ο αγώνας είναι μέσα στην εβδομάδα, καθώς το Σάββατο (23/03) η “Ένωση” αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Dynamo Victorγια τον 1ο προημιτελικό του Challenge Cup.

Ο “Δικέφαλος” επιστρέφει στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό και θέλει μόνο νίκη, για να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας για μία θέση στον τελικό. Οι “κιτρινόμαυροι” αναμένουν την στήριξη των φίλων της ΑΕΚ στο κρίσιμο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, ώστε να τους σπρώξουν με την φωνή τους στην νίκη.

Ο Νίκος Γραμματικός αντιμετωπίζει μόνο το πρόβλημα τραυματισμού του Σελίμ Νταρσουλάντ, επιλέγοντας στην αποστολή του ντέρμπι τους: Γεωργιάδη, Ζαμπούνη, Νικολαΐδη, Συγγάρη, Μπάλαζ, Ραντούλοβιτς, Αλβανό, Μπάγιο, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρή, Μυλωνά, Ροζαβόλγκι, Αργυρού, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Τσάκωνας- Φωκίτης με παρατηρητή τον κ. Κυριακούλια.

Ο άσσος του “Δικεφάλου”, Χριστόδουλος Μυλωνάς, δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Ερασιτεχνικής: “Προερχόμαστε από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα και μία απώλεια τροπαίου που αποτελούσε στόχο της ομάδας μας. Ωστόσο, δεν έχουμε χρόνο για να κοιτάμε πίσω. Οφείλουμε να κερδίσουμε αύριο τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσουμε όπως πρέπει για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα και να κυνηγήσουμε τον τίτλο μέχρι το τέλος. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να κάνουμε αυτό που πρέπει και να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια για να διεκδικήσουμε και τις δύο διοργανώσεις που αγωνιζόμαστε”.

Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια στο Πρωτάθλημα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν έρθει αντιμέτωποι 35 φορές, 17 στην Αθήνα και 18 στην Θεσσαλονίκη, με την “Ένωση” να μετρά 13 νίκες, τους “ασπρόμαυρους” 17, ενώ 5 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή. Πιο συγκεκριμένα στους αγώνες της Αθήνας, σε 17 αναμετρήσεις, η ΑΕΚ έχει 10 νίκες, οι Θεσσαλονικείς 6, με 1 μόλις αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη. Συνολικά στα γκολ, ο “Δικέφαλος” έχει πετύχει 900 (469 εντός έδρας) και ο ΠΑΟΚ 920 (463 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στους αγώνες Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 177 τέρματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X