Συνεχίζει στην κορυφή του Power Ranking του ΒCL η ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Στην κορυφή των Power Rankings του BCL η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Κορυφαία η Παγκόσμια «Βασίλισσα»!

Μετά τα πρώτα ματς της φάσης των «16» του Basketball Champions League η διοργανώτρια αρχή παρουσίασε τα power ranking, με το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι να βρίσκεται για δεύτερη συνεχή εβδομάδα στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Η κατάταξη που δημιουργείται βάσει επιδόσεων και φόρμας κάθε ομάδας από τη FIBA και μετά από δύο συνεχή «διπλά» σε ΠΑΟΚ και Χολαργό, δεν μπορούσε αυτό να αλλάξει. Αξίζει να σημειωθεί πως σταθερά στη δεύτερη και τρίτη θέση είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ και η Μπάμπεργκ αντίστοιχα, δηλαδή τους δύο δηλαδή αντιπάλους της «Βασίλισσας» στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η Ένωση δεν είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που βρίσκεται στην κορυφαία 10άδα, καθώς ο Προμηθέας είχε μεγάλη άνοδο από την 15η προς την 7η, ενώ ο ΠΑΟΚ έπεσε από την 13η θέση στην 14η.

Στην ιστοσελίδα της FIBA έγραψαν μερικά καλά λόγια για την ΑΕΚ τονίζοντας τα εξής:

«Καταλάβετε αυτό. Αυτή η ομάδα του Γ’ Ομίλου είναι από τις πιο καυτές στην Ευρώπη, με οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν! Νίκησαν 10 σερί ματς τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβρη και θα μπορέσουν να προκριθούν στα Quarter-Finals ακόμα και αν δουν το σερί τους να τελειώνει την Τετάρτη. Το πλεονέκτημα με +9 είναι τεράστιο απέναντι στον ΠΑΟΚ, για τους περσινούς πρωταθλητές που ωριμάζουν καθώς περνάει η σεζόν. Και πάλι!».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X