Γιάνκοβιτς: «Μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι κόντρα στην ΑΕΚ»

Γιάνκοβιτς: «Μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι κόντρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Χολαργός μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ενόψει της «μάχης» κόντρα στην ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Ο 29χρονος φόργουορντ υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι κόντρα στη «Βασίλισσα» και αν το καταφέρουν αυτό θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κάτι από αυτή την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο 29χρονος φόργουορντ έχουν ως εξής:

«Παίζουμε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο γήπεδο μας. Τα κίνητρα για όλους πρέπει να είναι μεγάλα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και υψηλής ενέργειας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για να αντιμετωπίσουμε τα «όπλα» της ΑΕΚ η οποία έχει έναν πολύ καλό ρυθμό αγώνων το τελευταίο διάστημα. Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που μπορούμε να διεκδικήσουμε αν είμαστε 40 λεπτά σοβαροί. Επιδίωξη μας είναι να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται, προκειμένου να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι».

Όσο για τον κόσμο της ομάδας ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς παρατήρησε: «Θέλουμε να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι δίνοντας μας την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X