Η πρώτη κούπα του Μανόλο (VIDEO)

Η πρώτη κούπα του Μανόλο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ιστορία της ΑΕΚ είναι γεμάτη από μεγάλες στιγμές: τίτλους, διακρίσεις, ευρωπαϊκές πορείες. Μια μέρα σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, η Ενωση προσέθετε ακόμα μια μεγάλη στιγμή με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Ηταν το πρώτο τρόπαιο έπειτα από οκτώ στείρα χρόνια (το μεγαλύτερο διάστημα στο οποίο η ΑΕΚ δεν κατέκτησε τρόπαιο), αλλά αποδείχθηκε απλά μια τελευταία αναλαμπή μπροστά στην καταστροφή που επήλθε.

Ετσι και αλλιώς, ο κόσμος της ΑΕΚ δεν χάρηκε όσο θα ήθελε εκείνη την κατάκτηση. Βλέπετε, τα σοβαρά επεισόδια που υπήρξαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης μετρίασαν τον ενθουσιασμό και στέρησαν από τους «κιτρινόμαυρους» πιστούς τη δυνατότητα να χαρούν με τη ψυχή τους την κατάκτηση του κυπέλλου. Εστω και έτσι όμως, η ΑΕΚ πήρε το κύπελλο χάρη στα γκολ των Λυμπερόπουλου, Μπάχα και Καφέ με το άνετο 3-0.

Η κούπα είχε ιδιαίτερη σημασία για ορισμένα πρόσωπα της Ενωσης. Ηταν η μοναδική μεγάλη στιγμή (σε επίπεδο τίτλων) για τον Λυμπερόπουλο, μια εξαιρετική στιγμή για τους Δέλλα και Καφέ, το μοναδικό των Σκόκο και Μπλάνκο, το πρώτο τρόπαιο με τη φανέλα της ΑΕΚ για τον Μανωλά. Ηταν η κούπα του Χιμένεθ, που είχε έρθει με πολλές προσδοκίες. Θα μπορούσε να είναι πολλά, αλλά αποδείχθηκε απλά αναλαμπή.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X