Παπανδρέου: «Το κλειστό Λιοσίων να παραμείνει στις ερασιτεχνικές ομοσπονδίες»

Παπανδρέου: «Το κλειστό Λιοσίων να παραμείνει στις ερασιτεχνικές ομοσπονδίες»
Photo Credits: INTIME

Η Βασίλισσα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πολιτεία για την παραχώρηση του κλειστού των Λιοσίων, για να γίνει το νέο σπίτι της ομάδας. Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για το κλειστό, τονίζοντας πως πρέπει να παραμείνει στις ερασιτεχνικές ομοσπονδίες, φωτογραφίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ στο όμορφο αυτό στάδιο, που έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές από τους Έλληνες αθλητές μας. Χαίρομαι γιατί αυτό το γήπεδο άνοιξε ξανά το 2011, στεγάζοντας εννέα αθλητικές ομοσπονδίες. Ελπίδα μου είναι και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω, να παραμείνει αυτός ο χώρος στις ερασιτεχνικές ομοσπονδίες.

Για να μπορέσει αυτό το στάδιο να χρησιμοποιείται από τη νεολαία μας, που μέσα από τον αθλητισμό και διαπρέπουν και διαπαιδαγωγούνται. Θέλω να συγχαρώ την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για την αναβίωση του διεθνούς τουρνουά Ακρόπολις, ώστε να γίνει θεσμός και να αποδείξει τις δυνατότητες που έχει η ελληνική νεολαία και να δοθεί η ευκαιρία να αναδειχθούν οι αθλητές.

Θα αναφερθώ συγκεκριμένα στη Μαρία Πρεβολαράκη, που βρίσκεται σήμερα εδώ και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα της που δίνει για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακού Αγώνες του Τόκυο.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή Περιστερίου, καθώς κι έναν άνθρωπο που έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια για την Πάλη. Τον Δημητρη Κολιτσόπουλο, ο οποίος έχει συμβάλει σ’ αυτό το άθλημα κι όλοι οι Ελληνες τον ευχαριστούν για όσα έχει πετύχει».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X