Χωρίς Οικονόμου, Γαλανόπουλο, Αλμπάνη και Γιακουμάκη η ΑΕΚ στα Χανιά

Χωρίς Οικονόμου, Γαλανόπουλο, Αλμπάνη και Γιακουμάκη η ΑΕΚ στα Χανιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αύριο το απόγευμα αγωνίζεται στα Χανιά με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιλέγει βασικούς ποδοσφαιριστές για το ματς. Ωστόσο, έχει και απόντες, μιας και οι Οικονόμου, Γαλανόπουλος, Αλμπάνης και Γιακουμάκης έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση του αναπνευστικού ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ιωση έχουν και ο Μπακάκης που είναι στην αποστολή, αλλά και ο Οικονόμου που έμεινε εκτός. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό. Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Άλεφ, Λιβάια, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X