Όσα είπε πραγματικά ο Μπάνκι για Θίοντορ -Πότε θα είναι έτοιμος

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο ΟΑΚΑ ο Θίοντορ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λούκα Μπάνκι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων σχολίασε την μεταγραφή του Τζόρνταν Θίοντορ στην ΑΕΚ, κάτι που δεν έγινε αντιληπτό λόγω της πολύ κακής μετάφρασης από άνθρωπο της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ιταλός κόουτς τόνισε πως ο 29χρονος άσος δεν θα μπορεί να παίξει για το ελληνικό πρωτάθλημα και για την FIBA μέχρι την επόμενη εβδομάδα και πως δεν τον υπολογίζει για το αυριανό (08/01, 21:00) παιχνίδι με την Μπάμπεργκ.

Παράλληλα, ανέφερε πως γνωρίζει πως θα είναι δύσκολη η προσαρμογή του στην στην ομάδα, αφού ο Θίοντορ έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Απρίλιο.

Αναλυτικά:

«Το πλάνο είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορεί να δηλωθεί για το ελληνικό πρωτάθλημα και για την FIBA μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στην Γερμανία και θα κάνει προπόνηση με την ομάδα από την Πέμπτη.

Έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Απρίλιο, αλλά ήταν εκτός ομάδας από τον Φεβρουάριο. Περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολο να μπει στο κλίμα της ομάδας, να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και να βρει την κατάλληλη δυνατή κατάσταση για την ομάδα».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X