Σκάει η βόμβα, κλείνει ο Θίοντορ στην ΑΕΚ!

Σκάει η βόμβα, κλείνει ο Θίοντορ στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ είναι ο Τζόρνταν Θίοντορ αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι αλλά και στην διάρκεια του συμβολαίου.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανοσκοπιανός γκαρντ τις τελευταίες ώρες είχε «ζεσταθεί» αρκετά στην ιδέα να είναι μέλος της «Βασίλισσας» και να αγωνίζεται στο Basketball Champions League ενώ όπως όλα δείχνουν είναι ένα βήμα πριν τον… γάμο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ βρήκε λύση στο… αγκάθι που υπήρχε με το οικονομικό κομμάτι αφού ταυτίστηκε με τον 29χρονο άσο ενώ η διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι μέχρι το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει μείνει μονάχα ένα εμπόδιο προτού ο έμπειρος αθλητής έρθει στην Ελλάδα ντυθεί και επίσημα στα «κιτρινόμαυρα» και αυτό φυσικά αφορά την Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του παίκτη ζητά να υπάρξει δικαίωμα για buy-out από ομάδες της Ευρωλίγκας για ένα διάστημα προκειμένου ο πελάτης τους να αποχωρήσει από την «Ένωση» αν τον ζητήσουν. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν είναι θετικοί σε μία τέτοια προοπτική καθώς σκέφτονται πως μπορεί να βρίσκονται ξανά στο μεταγραφικό… κυνήγι πολύ σύντομα αν βρεθεί ομάδα που να θέλει να επαναφέρει τον Θίοντορ στην Ευρωλίγκα, ενώ οι συχνές αλλαγές στο ρόστερ μπορεί να ταράξουν την χημεία της ομάδας.

Εφόσον βρεθεί μία μέση λύση σε αυτό το ζήτημα και οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες, ο εκρηκτικός γκαρντ θα είναι και με τη… βούλα παίκτης της ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X