Εχασαν τα αυγά και τα πασχάλια στο λιμάνι!

Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για όσα ακολουθούν σε όλα τα επίπεδα, υπάρχουν μικρές καταστάσεις που δείχνουν πολλά για το μέλλον. Όπως είναι η πανωλεθρία που υπέστη ο Ολυμπιακός και το σύστημα του κατά τη συνεδρίαση της Super League, αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού, η ομάδα του Πειραιά προσπάθησε να επιβάλει τη διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής, καθώς δεν θέλουν να μπλέξουν με συνεχόμενα ντέρμπι εν μέσω των ματς με την Ντιναμό Κιέβου. Ωστόσο, πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι, καθώς βρήκαν μόνο την…ψήφο τους και αυτές των Πανιωνίου και Αρη.

Στην απέναντι πλευρά, ήταν 13 ομάδες που συναποφάσισαν πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από το τριήμερο 12-13-14 Ιανουαρίου με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής. Πρόκειται για βαριά συντριβή του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μπαταγιάννη που αν και πρόεδρος της Super League (και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού), ηττήθηκε κατά κράτος.

Είναι φανερό πως οι ισορροπίες έχουν αλλάξει και οι εποχές που ο Βαγγέλης έκανε ό,τι τον βόλευε, παρήλθαν οριστικά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Μπαταγιάννης θα έπρεπε να είχε αποτελέσει ήδη παρελθόν, αλλά θα έρθει και η στιγμή γι’ αυτό. Επί του παρόντος, κρατήστε πως το χαρτί γύρισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X