Συνεχίζεται με την 15η αγωνιστική το πρωτάθλημα αρχές του 2019 -Η ΑΕΚ εντός με Λεβαδειακό

Ξυπνήστε και κυνηγήστε το, ξανά νίκη για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο μεσημέρι της Παρασκευής συνεδρίασε η Super League για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα πάλι και το τι θα γίνει με την 15η αγωνιστική, μετά την αποχή των διαιτητών για την επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο.

Λευκός καπνός βγήκε από την συνάντηση, καθώς έχουμε ξανά πρωτάθλημα στις αρχές του νέου έτους.

Με ψήφους 13-3, αποφασίστηκε η  15η αγωνιστικη να γίνει, στις 12-13-14 Ιανουαριου. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο, ένα ματς που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 23 Δεκεμβρίου αλλά αναβλήθηκε μετά την δολοφονική επίθεση στον διαιτητή Αθανάσιο Τζήλο.

Με αυτά τα δεδομένα αλλάζει το πρόγραμα, αφού η προγραμματισμένη για το συγκεκριμένο τριήμερο (12-13-14/1) αγωνιστική μετακυλίεται και δεν ξεκινά από την 16η αγωνιστική, πρώτη για τον β’ γύρο όπου η ΑΕΚ θα έπαιζε εκτός με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 13-3. Ολυμπιακός, Άρης και Πανιώνιος καταψήφισαν την πρόταση, προκρίνοντας τη λύση της εμβόλιμης αγωνιστικής. «Λευκό» ψήφισε η ΕΠΟ.
Το τοπίο λοιπόν αλλάζει πάλι στο πρόγραμμα της Super League, που θα τερματιστεί μια εβδομάδα μετά τον αρχικό σχεδιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X