Ετσι αποχαιρετά το 2018 η ΠΑΕ ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Ετσι αποχαιρετά το 2018 η ΠΑΕ ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια… γιορτινή καλημέρα είπε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από το εργοτάξιο του γηπέδου της AEK, στο οποίο οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για την ολοκλήρωση του πέταλου στην Θύρα 21.

Με νέo φωτογραφικό υλικό από την Αγιά Σοφιά, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάζει την πρόοδο των εργασιών στο «μαγικό» οικόπεδο και αποχαιρετά το 2018, το οποίο αποτελεί ένα έτος ορόσημο όπως τονίζει, αφού στη διάρκειά του το μεγάλο όνειρο των φίλων της ΑΕΚ πήρε σχήμα και μορφή.

Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες από το «μαγικό» οικόπεδο και διαβάστε το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media:

«Μια γιορτινή καλημέρα μέσα από το εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ στο οποίο οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για την ολοκλήρωση ολόκληρου του πέταλου στην ιστορική Θύρα 21.

Το 2018 αποτέλεσε έτος ορόσημο και για την Αγιά Σοφιά, αφού στη διάρκειά του το μεγάλο όνειρο των φίλων της ΑΕΚ πήρε σχήμα και μορφή. Και με αυτή την εικόνα ετοιμάζεται για το ποδαρικό στο νέο έτος, που θα σηματοδοτήσει και το πιο σημαντικό κομμάτι των έργων με την ολοκλήρωση των κερκίδων αλλά και με την τοποθέτηση του σκέπαστρου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X